Home » Futboll, Kombëtarja, Lajm i fundit » “Brazil 2014”, Shqipëria në grupin E

“Brazil 2014”, Shqipëria në grupin E

Është hedhur në Rio de Janeiro shorti i kualifikuesve të botërorit të futbollit “Brazil 2014” dhe Shqipëria

kampioni 2014 260x300 “Brazil 2014”, Shqipëria në grupin E

Shqiperia ne Grupin E

është pjesë e grupit E së bashku Norvegjinë, Slloveninë, Zvicrën dhe Islandën. Ja dhe të gjitha grupet kualifikuese të botërorit:

Grupi A: Kroaci, Serbi, Belgjikë, Skoci, Maqedoni, Uells

Grupi B: Itali, Danimarkë, Ceki, Bullgari, Armeni, Maltë

Grupi C: Gjermani, Suedi, Irlandë, Austri, Ishujt Faroe, Kazakistan

Grupi D: Hollandë, Turqi, Hungari, Rumani, Estoni, Andorra

Grupi E
: Norvegji, Slloveni, Zvicër, Shqipëri, Qipro, Islandë

Grupi F: Portugali, Rusi, Izrael, Irlandë e Veriut, Azerbajxhan, Luksemburg

Grupi G: Greqi, Sllovaki, Bosnje-Hercegovinë, Lituani, Letoni, Lihtenshtejn

Grupi H: Angli, Mali I Zi, Ukrainë, Poloni, Moldavi, San Marino

Grupi I: Spanjë, Francë, Bjellorusi, Gjeorgji, Finlandë

top-chanell