Home » Futboll, Liga e Dyte A&B » Futboll-Liga e dytë ë Kosovës, kryesojnë Dukagjini dhe Kaolini

Futboll-Liga e dytë ë Kosovës, kryesojnë Dukagjini dhe Kaolini

 

 

Kaolini Karaçevë kryeson ne renditje 300x199 Futboll Liga e dytë ë Kosovës, kryesojnë Dukagjini dhe KaoliniNë Ligën e dytë të Kosovës në futboll, janë zhvillua ndeshjet e para të stinorit pranveror. Në Grupin A, skuadra kryesuese Dukagjini i Klinës ka shënuar fitore si udhëtuese duke mundur Baksin 4:1. Po ashtu fitore si duhëtues kanë shënuar edhe Artakolli që ka mundur Prizrensporin 3:1 ,kurse Mushtishti po ashtu si udhëtues ka mundur Arbëreshët 2:1. Takimi i vetëm që ka përfunduaqr me rezultat të barabartë është ai ndërmjet Beharit dhe Studençanit 0:0.Në Grupin B, skuadra kryesuese Kaolini nga karaçeva ka shënuar fitore ndaj rivalit vendor Kikës 3:1, kurse në derbin e skuadrave të prishtinës, Rilindja ka mundur Kosovën 4:2. Dardana si udhëtuese ka shënuar fitore ndaj Aeoroportet të Sllatinës 2:1, kurse takimi 18 Korriku-Tefik Çanga ka përfunduar baras 2:2.    

 

FUTBOLL: LIGA E DYTE – GRUPI A

Java e 16-të, 27/28 mars 2010, ora 14.00

 

E shtunë:

Behari – Studençani              0:0

E diel:

Prizrenspor – Artakolli         1:3

Arbëreshët – Mushtishti       1:2

Baksi – Dukagjini                 1:4

Mulliri – Luftëtari                 nuk u zhvillua

Rrezja – Ardhmëria               nuk u zhvillua, mysafirët nuk udhëtuan

Dardania dhe Rahoveri – pushojnë  

Tabela:

1. Dukagjini                           35

2. Artakolli                            31

3. Rahoveri                            30

4. Studençani                         30

5. Mushtishti                         25

6. Behari                                 23

7. Luftëtari                            19

8. Arbëreshët                         17 

9. Rrezja                                16

10. Dardania                          15

11. Prizrenspor                      11

12. Mulliri -3                         8

13. Baksi   -10                       7

14. Ardhmëria                      3

 

Arbana dhe Minatori (M) – përjashtohen nga garat

 

FUTBOLL: LIGA E DYTE – GRUPI B

Java e 16-të, 28 mars 2010, ora 14.00

E diel:

Rilindja – Kosova (P)                              4:2

Kaolini – Kika                                3:1

Aeroporti – Dardana                       1:2

18 Korriku – Tefik Çanga              2:2

Minatori (K) – Besëlidhja              nuk u zhvillua

E enjte:

Kastrioti – Hajvalia

Vllaznia dhe Bashkimi – pushojnë

Tabela:

1. Kaolini                               31

2. Kosova (P)                         29

3. Aeroporti                           25

4. Hajvalia                              24

5. Besëlidhja                         23

6. Rilindja                              23

7. Bashkimi                            22

8. Vllaznia                              22

9. Tefik Çanga                       20

10. Dardana                           18

11. Minatori (K)                   15

12. Kika                                 12

13. 18 Korriku                       6

14. Kastrioti                           4

Blindona dhe Burimi përjashtohen nga garat

 

G.Kosumi