Home » Euro 2012, Futboll int., Lajm i fundit » Grupet dhe terminet e ndeshjeve kualifikuese, për EURO 2012

Grupet dhe terminet e ndeshjeve kualifikuese, për EURO 2012

euro2012 logo b 300x167 Grupet dhe terminet e ndeshjeve kualifikuese, për EURO 2012Garat kualifikuese për Kampionatin e ardhshëm Evropian të futbollit EURO 2012 ,që mbahet në Poloni-Ukrainë, fillojnë me ndeshjen e parë mes Estonisë dhe Ishujve Faro që në program është me 11 gusht 2010. Ndërsa në shumicën e grupeve kualifikuese, termini i parë është, data 3 shtator 2010, kur zhvillohen ndeshjet e para.

Shqipëria, që bënë pjesë në grupin D, ndeshjen e parë kualifikuese e zhvillon, si mysafir kundër Rumanisë, në Bukuresht.

 

vazhdim keni të paraqitura grupet kualifikuese, e më poshtë edhe të gjitha terminët e ndeshjeve nëpër të gjitha grupet, për vitin 2010.

 

Grupi A Grupi  B Grupi   C Grupi  D Grupi E
Gjermania Rusia Italia Franca Holanda
Turqia Sllovakia Serbia Rumania Suedia
Austria Irlanda Irlanda Veriore Bosnja e Herceg. Finlanda
Belgjika Maqedonia Sllovenia Bjellorusia Hungaria
Kazakistani Armenia Estonia Shqipëria Moldavia
Azerbajxhani Andorra Ishujt  Faroe Luksemburgu San Marino

 

Grupi F Grupi  G Grupi  H Grupi I
Kroacia Anglia Portugalia Spanja
Greqia Zvicra Danimarka Çekia
Izraeli Bulgaria Norvegjia Skocia
Lituania Uelsi Zvicra Lituania
Gjeorgjia Mali i Zi Islanda Lihtenshtaini
Malta  

 

 euro2012 logo preview1 300x220 Grupet dhe terminet e ndeshjeve kualifikuese, për EURO 2012

Termini i parë, për ndeshjet e para kualifikuese, mes shteteve sipas grupeve, është 11 gusht 2010, ku, në hapje të garave kualifikuese të grupeve, takohen Estonia dhe Ishujt Faroe, nga grupi C.

 

Në vijim kalendari i terminëve i të gjitha takimeve të grupeve, për vitin 2010:

03.09.2010  
Grupi Vendas Mysafir
E Suedia Hungaria
E Moldavia Finlanda
E San Marino Holanda
D Franca Bjellorusia
D Luksemburgu Bosnja e Herceg.
D Rumania SHQIPËRIA
A Belgjika Gjermania
A Kazakistani Turqia
C Sllovenia Irlanda Veriore
C Estonia Italia
C Ishujt Faro Serbia
I Lituania Skocia
I Lihtenshtaini Spanja
B Sllovakia Maqedonia
B Armenia Irlanda
B Andorra Rusia
F Greqia Gjeorgjia
F Izraeli Malta
F Lituania Kroacia
G Anglia Bulgaria
G Mali i Zi Uelsi
H Portugalia Qipro
H Islanda Norvegjia
     
       

  

07.09.2010  
Grupi Vendas Mysafir
E Holanda Finlanda
E Suedia San Marino
E Hungaria Moldavia
D Bosnja Herceg. Franca
D Bjellorusia Rumania
D SHQIPËRIA Luksemburgu
A Gjermania Azerbajxhani
A Turqia Belgjika
A Austria Kazakistani
C Italia Ishujt Faro
C Serbia Sllovenia
I Çekia Lituania
B Rusia Sllovakia
B Irlanda Andorra
B Maqedonia Armenia
F Kroacia Greqia
F Gjeorgjia Izraeli
F Malta Lituania
G Zvicra Anglia
G Bulgaria Mali i Zi
H Danimarka Islanda
H Norvegjia Portugalia

  

08.10.2010  
Grupi Vendas Mysafir
E Hungaria San Marino
E Moldavia Holanda
D SHQIPËRIA Bosnja e Herceg.
D Luksemburgu Bjellorusia
A Gjermania Turqia
A Austria Azerbajxhani
A Kazakistanin Belgjika
C Serbia Estonia
C Irlanda Veriore Italia
C Sllovenia Ishujt Faro
I Spanja Lituania
I Çekia Skocia
B Irlanda Rusia
B Armenia Sllovakia
B Andorra Maqedonia
F Greqia Lituania
F Gjeorgjia Malta
G Uelsi Bulgaria
G Mali i Zi Zvicra
H Portugalia Danimarka
H Qipro Norvegjia

            

09.10.2010  
Grupi Vendas Mysafir
D Franca Rumania
F Izraeli Kroacia

  

12.10.2010  
Grupi Vendas Mysafir
E Holanda Suedia
E Finlanda Hungaria
E San Marino Moldavia
D Franca Luksemburgu
D Bjellorusia SHQIPËRIA
A Belgjika Austria
A Kazakistani Gjermania
A Azerbajxhani Turqia
C Italia Serbia
C Estonia Sllovenia
C Ishujt Faro Irlanda Veriore
I Lihtenshtaini Çekia
B Sllovakia Irlanda
B Maqedonia Rusia
B Armenia Andorra
F Kroacia Malta
F Greqia Izraeli
F Lituania Gjeorgjia
G Anglia Mali i Zi
G Zvicra Uelsi
H Danimarka Qipro
H Islanda Portugalia
I Skocia Spanja

         

17.11.2010  
Grupi Vendas Mysafir
E Finlanda San Marino

  

E. EJUPI