Home » Futboll, Kategorite e reja, Lajm i fundit » Së shpejti fillon Shkolla e futbollit ABC në Prishtinë

Së shpejti fillon Shkolla e futbollit ABC në Prishtinë


 

2 ABC1 209x300 Së shpejti fillon Shkolla e futbollit ABC në PrishtinëKrahas klubeve dhe shkollave të tjera në punë me kategoritë e reja, së shpejti në Prishtinë nën drejtimin e Kushtrim Munishit dhe Gazmend Halitit, pritet të fillojë së vepruari Shkollae futbollit ABC. Kështu bëjnë të ditur këta dy trajnerë të cilët kanë përcjellur seminare të shumta ndërkobmëtare dhe janë të paisur me licenca përkatëse të kërkaur nga UEFA. Lidhur me punën dhe angazhimin që do të bëhet për një fillim të mbarë të kësaj shkolle, mund të informoheni në materialine ë mëposëhtëm të përgatitur nga drajtuesit e kësaj shkolle.

A dëshironi të ushtroni si një futbollist profesional?Pra, eja në shkollën e futbollit ,,ABC’!  Këtu përfitoni shumë nga stërvitjet profesionale të dy trajnerëve te kualifikuar (Licenca UEFA A) dhe me emër në futbollin e Kosovës, Kushtrim Munishi dhe Gazmend Haliti. Si faktor i rëndsishëm në stërvitjet tona qëndron kënaqsia, udhëheqja profesionale, mësimi i teknikes dhe gatishmëria për ndihmesa të ndryshme.

Nëse je i moshës në mes t 6 – 12 vjet dhe ndjen kënaqsi në lojn e futbollit atëher vendi më i përshtatshëm është shkolla e futbollit “ABC”. Shkolla është e hapur për të gjithë pa marr parasysh a i takon ndonjë skuadre apo jo.1 ABC 209x300 Së shpejti fillon Shkolla e futbollit ABC në Prishtinë

Pjesëmarrësit në këtë shkollë do të ndahen në grupe sipas grupmoshës dhe do të ushtrohen në mënyrë individuale dhe grupore nga dy trajnerët me prvojë.

3 ABC 209x300 Së shpejti fillon Shkolla e futbollit ABC në Prishtinë4 ABC 209x300 Së shpejti fillon Shkolla e futbollit ABC në PrishtinëInformata për prindrit

Çka do t’i ofrohet fëmijës  tuaj?

 • Përkujdesje individuale në varësi të grupmoshës që i takon, nga dy trajnerët e lartprmendur.
 • Udhzime profesionale, mësim i teknikës dhe ndihmesa tjera.
 • Kënaqësia në stërvitje qëndron në rend të parë
 • Tri stërvitje në javë
 • Organizime të kampeve dhe lojrave në vend dhe jasht vendit
 • Stërvitje individuale shtesë për të gjithë të interesuarit

 

Kushtrim Munishi

 • Trajner i licencuar me UEFA A
 • I diplomuar n Fakultetin e Shkencave Sportive
 • Që nga viti 2009 dhe aktualisht drejtor i shkollës së futbollit FC Prishtina
 • Pas prfundimit t karriers futbollistike trajner në grupmoshat e reja t FC Prishtina
 • Karrier të bujshme futbollistike vendore dhe ndërkombtare

 

Gazmend Haliti

 

 • Prvoja  10 vjeçare me grupmosha të reja
 • Trajner i specializuari grupmoshave të reja nga Federata e Futbollit të Gjermanisë
 • Trajner me licencë UEFA A
 • Përcjellës i shumë seminareve dhe kongreseve ndërkombtare të futbollit në Barcelonë, Viesbaden, Duisburg, Dortmund, Bohum etj.
 • Hospitim në shumë klube të njohura evropiane
 • Suksese të shumta me grupmosha të reja,shumë herë kampion i Kosovs dhe fitues i shumë turneve
 • Pjesmarrës në shumë kampe të grupmoshave të reja në Gjermani
 • Ish Futbollist aktiv në shumë klube në Kosovë dhe Gjermani
 • Trajner në FC Prishtina dhe Përzgjedhës iPërfaqësueses së Kosovs U 15

 

FJALIA PERSHENDETESE E PETER SCHREINER

Për regjistrimin dhe informatat tjera rreth shkolls mund t lajmroheni n telefonat 044 123 925 dhe 044 265 005

Çmimi për tri stërvitje në javë gjatë një muaji është  30 euro (përfshihet edhe transporti)

Çmimi për stërvitje individuale për të gjithë të interesuari sipas marrveshjes.

P.S. Stërvitjet fillojnë nga 1.11.2011 çdo herë pas orës 16:00 në stadiumin ,,YLLI” në Prishtinë.

 

G.K